Återbruk, Lokalt
Leave a Comment

Bilder från förra helgens holkbygge på Martinskolan

holk 05Förra lördagens Pop-up Secondhand på Martinskolan hade vädret med sig – nedan några bilder från workshopen i holkbygge på skolgården som blev en succé! Både barn och vuxna var väldigt aktiva och folk som ville bygga strömmade till hela tiden. (Att sluta kl. 12 som planera var därför inte att tänka på.) Många var överväldigande glada och positiva och flera tyckte att det var ett toppeninitiativ! Förhoppningsvis blir det holkworkshop i repris på Hökarängens dag, den 31:a maj.

Bilden ovan; docka på besök manövrerad av Felix Widén Norgren.

holkbygge 01
holkbygge 03

Bilden ovan; Ramorama/Recycles hemfixade cyklar.

Tack Kerstin Björkman, Hans Samland, Gröna Hökarängen och Katarina Axelsson från Hållbara Hökarängen som arrangerade och gav instruktioner under byggandet! Tack också till klassföräldrar och barn i 8 A och B på Martinskolan som ordnade café, höll i secondhanden och lagade cykelpunkor på skolgården. Och såklart övriga föräldrar som bidrog genom att lämna in till försäljningen.

holk 04  holk 06holk 07 holk 08 holk 09 holk 10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s