Återbruk, Lokalt, Omställning, Social hållbarhet
Leave a Comment

Julbasar på Martinskolan den 28 november!

Snart är det dags för den årliga och välbesökta julbasaren på Martinskolan i Hökarängen.

basaraffisch Martinskolan HökarängenDag och tid: Den 28 november kl 11.00 – 16.00.
Adress: Munstycksvägen 18, Hökarängen (Karta)

Då blir det fiskdamm, spöktunnel, lunchförsäljning, fika, hantverk, matbod med kakor, julgodis, hemkokt sylt etc, adventskransar till försäljning, loppis, pepparkaksland (rubrikbilden från fjolåret) med utlottning av husen/ pepparkakskreationerna och mycket mer.

Basaren ordnas av föräldrar till barn i skolan och tillhörande waldorfförskolorna Solglimten, Solbacka och Solrosen. Vinsten från basaren, som brukar ligga på mellan 200.000 – 300.000 kr, går till investeringar på skolan, som tex handgjorda skolbänkar.

Form & Funktion skolmöbler WaldorfForm & Funktion skolmöbler Martinskolan Hökarängen

Skolan drivs som en stiftelse utan vinstintressen och styrelsen består av både föräldrar och medarbetare. Utöver basaren ordnar skolans föräldraförening och stödförening hantverksdagar och föredragskvällar.

Solglimten waldorfförskola Farsta foto Maja LindströmWaldorfpedagogiken bygger på samverkan mellan teoretiska, konstnärliga och praktiska ämnen med stor respekt för människa och miljö, något som avspeglar sig i hantverksundervisningen, den giftfria skolmiljön och ambitionen att genom pedagogik och innehåll i undervisningen forma kritiskt tänkande, själsligt starka, livsbejakande, altruistiska och självständiga individer.

Om man är nyfiken på skolan är basaren ett bra tillfälle att besöka.

– Varmt välkomna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s